Sommarkollo i Småland
för ungdomar med funktionsnedsättning

Nu är det hög tid att söka till våra roliga påskläger v15 och v16! Vi har en grupp v15 och en grupp v16. Du hittar ansökningsblanketter här till höger under fliken ANSÖKAN 2020. Ansökan skickas både till LSS-handlägaren i kommunen och till oss. Det är bra att ansöka så snart som möjligt då det kan ta lite tid innan man får besked från sin kommun. Har du frågor till oss får du gärna höra av dig! Vänliga hälsningar/ Oskar Remnert 070 75 77 267 oskar@leva.se Eva Remnert 070 75 77 287 eva@leva.se

Om oss

Leva Plus har anordnat Sommarkollo i Småland sedan 2001. Vi som driver Leva Plus heter Eva Remnert och Oskar Remnert. Vi har båda jobbat med ungdomar med funktionsnedsättning under många år.

Vår ambition är att kollo ska vara det roligaste som händer under året.

Vill du veta mer om oss – klicka på Om oss