Sommarkollo i Småland
för ungdomar med funktionsnedsättning

Nu finns information om alla våra läger 2020 på hemsidan. Det är bra att ansöka redan nu och du hittar blanketter, information och folder under fliken Ansökan 2020 här till höger. Ansökan skickas både till LSS-handläggaren i kommunen och till oss på Leva Plus. Till oss går det bra att fylla i formuläret under fliken Ansökan 2020 och skicka det via hemsidan, men kommunen behöver en utskriven ansökan. Har du frågor eller undringar kring våra läger eller ansökningsprocessen kan du ringa eller höra av dig på annat sätt till oss. Vänliga hälsningar / Eva 070 75 77 287 Oskar 070 75 77 287 info@leva.se

Om oss

Leva Plus har anordnat Sommarkollo i Småland sedan 2001. Vi som driver Leva Plus heter Eva Remnert och Oskar Remnert. Vi har båda jobbat med ungdomar med funktionsnedsättning under många år.

Vår ambition är att kollo ska vara det roligaste som händer under året.

Vill du veta mer om oss – klicka på Om oss