Sommarkollo i Småland
för ungdomar med funktionsnedsättning

Nu finns massa fina bilder från höstlägret v44 på hemsidan! Klicka på fliken "kollobilder" här till höger så kan du titta på massa kul vi gjorde! Tack alla ni som var med och gjorde höstlägret till en oförglömlig vecka! Innan jul kommer information om nästa års läger och till er som varit med under året kommer info och årets kollofilmer hem med posten. Har du som läser inte varit på våra läger och är intresserad av vara med nästa år är du varm välkommen att höra av dig till oss. Varma hälsningar / Eva Remnert 070 75 77 287 eva@leva.se Oskar Remnert 070 75 77 267 oskar@leva.se

Om oss

Leva Plus har anordnat Sommarkollo i Småland sedan 2001. Vi som driver Leva Plus heter Eva Remnert och Oskar Remnert. Vi har båda jobbat med ungdomar med funktionsnedsättning under många år.

Vår ambition är att kollo ska vara det roligaste som händer under året.

Vill du veta mer om oss – klicka på Om oss