Sommarkollo i Småland
för ungdomar med funktionsnedsättning

Nu finns bilderna från sommarens alla läger på hemsidan! Titta och minns tillbaka på allt roligt vi gjort! Du kommer till bilderna genom att klicka på fliken KOLLOBILDER här till höger! Det är också hög tid att söka till våra jätteroliga höstläger! Ansökningsblanketter hittar du här till höger under fliken ANSÖKAN 2019. Ansökan skickas till din handläggare i kommunen och till oss. Det är viktigt att skicka in så snart som möjligt om du är intresserad då det kan ta lite tid innan man får besked från sin kommun. Har du några frågor till oss är det bara att ringa! Vänliga hälsningar/ Oskar 070 75 77 267 Eva 070 75 77 287

Om oss

Leva Plus har anordnat Sommarkollo i Småland sedan 2001. Vi som driver Leva Plus heter Eva Remnert och Oskar Remnert. Vi har båda jobbat med ungdomar med funktionsnedsättning under många år.

Vår ambition är att kollo ska vara det roligaste som händer under året.

Vill du veta mer om oss – klicka på Om oss