Sommarkollo i Småland
för ungdomar med funktionsnedsättning

Hej! Nu är det hög tid att söka till våra jätteroliga höstläger v44! Du hittar ansökningsformulär här till höger under fliken ANSÖKAN 2019. Ansökningsblanketten skickas både till oss och till handläggaren i din kommun. Det är viktigt att skicka in ansökan så snart ni kan då det kan dröja innan man får besked om beslut från sin kommun. Har du några frågor om våra läger är det bara att ringa till oss. Våra nummer hittar du nedan. Titta gärna också på bilder och filmer från tidigare läger, vilka du hittar under fliken KOLLOBILDER här till höger. Vänliga hälsningar/ Oskar & Eva! 070 75 77 267 070 75 77 287 info@leva.se

Om oss

Leva Plus har anordnat Sommarkollo i Småland sedan 2001. Vi som driver Leva Plus heter Eva Remnert och Oskar Remnert. Vi har båda jobbat med ungdomar med funktionsnedsättning under många år.

Vår ambition är att kollo ska vara det roligaste som händer under året.

Vill du veta mer om oss – klicka på Om oss