Sommarkollo i Småland
för ungdomar med funktionsnedsättning

Tack så mycket för två fantastiska påskveckor! Vi hann med mycket och startade igång kolloåret 2019 på bästa sätt! Vi bowlade, badade, solade i vårsolen, fick besök av en gigantisk påskkyckling, spelade in filmer, dansade och var på spännande upptåg, och sa hann vi busa ordentligt med alla ledare. Vi träffade nya och gamla vänner och hade det superbra! Inom kort kommer lite bilder upp på hemsidan så vi kan minnas alla våra roliga upptåg! Snart nalkas sommaren och det finns några platser kvar på P2 och P3 för er som inte sökt än. Ansökan görs så snart ni kan till oss och till er LSS-handläggare i kommunen. Ansökningsblankett hittar ni här till höger för att skriva ut och skicka in. Har du några frågor är det bara att höra av dig till oss. Soliga vårhälsningar/ Oskar & Eva

Om oss

Leva Plus har anordnat Sommarkollo i Småland sedan 2001. Vi som driver Leva Plus heter Eva Remnert och Oskar Remnert. Vi har båda jobbat med ungdomar med funktionsnedsättning under många år.

Vår ambition är att kollo ska vara det roligaste som händer under året.

Vill du veta mer om oss – klicka på Om oss