Sommarkollo i Småland
för ungdomar med funktionsnedsättning

Tack för ett händelserikt och kul kolloår! Vi har hunnit med mycket tillsammans! Vi har träffat gamla och nya vänner, busat med ledarna, sjungit och dansat, spelat spelat in film, haft disco, badat, paddlat, åkt på massor med utflykter och självklart mycket mer! Vi har tillsammans skapat ett otroligt fint kolloår och hoppas på ett lika härligt 2019. NU GÅR DET BRA att söka till alla läger 2019. Ansökan finns här till höger under fliken Ansökan 2019. Kom håg att skicka in en ansökan till både LSS-handlägaren i din kommun och till oss. Nu vill vi önska er alla en superhärlig ledighet! God Jul & Gott Nytt år! /Oskar & Eva

Om oss

Leva Plus har anordnat Sommarkollo i Småland sedan 2001. Vi som driver Leva Plus heter Eva Remnert och Oskar Remnert. Vi har båda jobbat med ungdomar med funktionsnedsättning under många år.

Vår ambition är att kollo ska vara det roligaste som händer under året.

Vill du veta mer om oss – klicka på Om oss