Sommarkollo i Småland
för ungdomar med funktionsnedsättning

Nu är det dags att söka till höstlägret v44! Man ansöker om plats till lägret genom att skicka ansökningsblankett till LSS-handläggaren i kommunen samt skickar in en ansökan till oss. Ansökningsblankett hittar du till höger under fliken Ansökan 2018. Är du intresserad är det viktigt att skicka in ansökan så snart som möjligt då det kan ta tid innan man får besked från sin kommun. Har du funderingar eller frågor kring lägret är du välkommen att höra av dig till oss. Med vänlig hälsning/ Eva Remnert 070 75 77 287 Oskar Remnert 070 75 77 267

Om oss

Leva Plus har anordnat Sommarkollo i Småland sedan 2001. Vi som driver Leva Plus heter Eva Remnert och Oskar Remnert. Vi har båda jobbat med ungdomar med funktionsnedsättning under många år.

Vår ambition är att kollo ska vara det roligaste som händer under året.

Vill du veta mer om oss – klicka på Om oss