Sommarkollo i Småland
för ungdomar med funktionsnedsättning

Nu är det hög tid att ansöka om påskläger v13 & v14 2018! Ansökan till oss kan göras här till höger under fliken Ansökan 2018. Där kan man också skriva ut ansökningsblanketten som skickas in till LSS-handläggaren i din kommun. Det är viktigt att LSS-handläggaren får ansökan och ju tidigare desto bättre eftersom det kan ta lång tid att få besked. Har du några frågor får du gärna kontakta oss: Eva 070 75 77 267 info@leva.se MVH/Eva och Oskar

Om oss

Leva Plus har anordnat Sommarkollo i Småland sedan 2001. Vi som driver Leva Plus heter Eva Remnert och Oskar Remnert. Vi har båda jobbat med ungdomar med funktionsnedsättning under många år.

Vår ambition är att kollo ska vara det roligaste som händer under året.

Vill du veta mer om oss – klicka på Om oss