Sommarkollo i Småland
för ungdomar med funktionsnedsättning

Under 2019 har vi påskläger vecka 16 och 17.


Sommarkollo påsklägerSommarkollo påsklägerSommarkollo påsklägerSommarkollo påskläger

 

På påsklägret får du träffa nya kompisar och göra en massa spännande och roliga saker. Vi kommer att åka till ett äventyrsbad, spela bowling, spela in egna filmer, ha spännande tävlingar, spela innebandy, pingis och teater. 

Givetvis kommer vi att ha ett stort påskdisco och den som har tur kanske hittar påskägg fulla med överraskningar. För dig som gillar att sjunga och spela finns gitarr, trummor, synth, bas och sånganläggning. Vill du spela teater finns allt du behöver i vår stora teaterloge. Många ledare är jätteduktiga på musik, teater och sport.

Kollohuset ligger precis vid sjön så den som vill kan pröva fiskelyckan. Salsnäs lägergård är en mysig gammal prästgård som ligger vackert ute på landet med spännande omgivningar. På gården finns en stor lada inredd för inomhusaktiviteter som musik, teater, lekar, pingis och innebandy.

 

I höger meny kan du ladda ner ansökan. Nedan kan du ladda ner blanketter och information om påsklägret.

 

Påsklägerinbjudan

Ansökningsblankett 2019

Kollofolder 2019

Om oss

Leva Plus har anordnat Sommarkollo i Småland sedan 2001. Vi som driver Leva Plus heter Eva Remnert och Oskar Remnert. Vi har båda jobbat med ungdomar med funktionsnedsättning under många år.

Vår ambition är att kollo ska vara det roligaste som händer under året.

Vill du veta mer om oss – klicka på Om oss