Sommarkollo i Småland
för ungdomar med funktionsnedsättning

Det är hög tid att ansöka till höstlägret! Det finns fortfarande platser kvar och ansökan måste skickas till handläggaren i kommunen samt till oss. Du hittar ansökan här till höger under fliken Ansökan 2017. Där kan du ladda ner ansökan och skriva ut. Du kan där också mycket lätt skicka en ansökan till oss. Dock måste kommunen ha en påskriven ansökan varpå det är viktigt att skriva ut en ansökan och skicka till dem. Hör gärna av dig om du har frågor om våra läger eller hur man gör för att ansöka. Vänliga hälsningar/ Oskar 070 75 77 267 Eva 070 75 77 287

Om oss

Leva Plus har anordnat Sommarkollo i Småland sedan 2001. Vi som driver Leva Plus heter Eva Remnert och Oskar Remnert. Vi har båda jobbat med ungdomar med funktionsnedsättning under många år.

Vår ambition är att kollo ska vara det roligaste som händer under året.

Vill du veta mer om oss – klicka på Om oss