Sommarkollo i Småland
för ungdomar med funktionsnedsättning

Hej och tack för en fantastisk sommar! Nu finns bilderna från sommarens perioder på hemsidan. Du hittar bilderna under fliken Kollobilder. Det är hög tid att ansöka om höstläger. Du hittar ansökningsblankett under fliken Ansökan 2017. Du skickar in den övre delen av ansökningsblanketten till din LSS-handläggare i kommunen och undre delen till oss. Du kan också ansöka till oss via hemsidan, men kommunen behöver en utskriven och påskriven ansökan. Har du några frågor är det bara att höra av dig till oss! Vänliga hälsningar/ Oskar 070 75 77 267 Eva 070 75 77 287

Om oss

Leva Plus har anordnat Sommarkollo i Småland sedan 2001. Vi som driver Leva Plus heter Eva Remnert och Oskar Remnert. Vi har båda jobbat med ungdomar med funktionsnedsättning under många år.

Vår ambition är att kollo ska vara det roligaste som händer under året.

Vill du veta mer om oss – klicka på Om oss