Sommarkollo i Småland
för ungdomar med funktionsnedsättning

Tack för en härlig och händelserik sommar! Vi har hunnit med mycket och träffat nya och gamla vänner. Vi har skapat många nya fina minnen ihop och snart kommer också bilderna upp på hemsidan från alla perioder. Är du intresserad av höstläger är det hög tid att ansöka. Ansökningsblankett hittar du här till höger under fliken Ansökan 2017. Du kan ansöka till oss på hemsidan men kommunen behöver en påskriven ansökan och under fliken Ansökan 2017 kan du ladda ner ansökan och skriva ut. Har du några frågor är det bara att ringa till oss: Oskar 070 75 77 267 Eva 070 75 77 287 Varma hälsningar/Oskar & Eva

Om oss

Leva Plus har anordnat Sommarkollo i Småland sedan 2001. Vi som driver Leva Plus heter Eva Remnert och Oskar Remnert. Vi har båda jobbat med ungdomar med funktionsnedsättning under många år.

Vår ambition är att kollo ska vara det roligaste som händer under året.

Vill du veta mer om oss – klicka på Om oss